На проспекті Відродження біля так знаної в народі «Шайби» мало не наркопритон – скаржаться сусіди. Що там насправді відбувається – з’ясовувала знімальна група ТРК Аверс.

Звичайна багатоповерхівка на проспекті Відродження, з рішення суду про застосування запобіжного заходу стало відомо, що в одній із квартир перебуває молодий чоловік, який розповсюджував амфетамін, канабіс і інші психотропні речовини. Одразу ж на першому поверсі журналістів зустрічає голова ОСББ Ганна Миколаївна та розповідає історію про хлопців, які виросли в цьому будинку, а їх мати на заробітках у Польщі. Жінка каже, що сусідів не бачила давно, а про них поширюються найрізноманітніші чутки

В квартирі двері не відчиняють, а одна із сусідок каже, що тут справжній наркопритон, а в коридорі проводять час дивні люди. Психотропні речовини та наркотичні засоби за словами жінки її сусід переховував навіть біля ліфта, про це йдеться і в ухвалі суду, що стало причиною обшуку помешкання правоохоронцями та відкриття кримінального провадження.

За словами мешканців будинку, молодий чоловік конфліктує з сусідами і вже був раніше судимий. Невдовзі журналісти помічають високого молодого чоловіка, він і виявився мешканцем квартири, до кінця січня 2018 року має перебувати під домашнім арештом.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook