У луцькому супермаркеті "Сім23" 5 грудня працівниками закладу відбулось затримання неповнолітньої особи, яка нібито вчинила крадіжку. Дівчину відвели до підсобного приміщення і закрили до встановлення обставин.

Читайте також: Лучани обурені нахабними діями працівників популярного супермаркета

Неприємний інцидент у луцькому супермаркеті прокоментувала речниця патрульних Ольга Бузулук: "Сьогодні на службу 102 зателефонував громадянин та повідомив, що дитину в одному з магазинів завели у підсобне приміщення.

На місці події патрульні встановили, що дівчинка, приблизно 10 років, поклала кілька видів продуктів у свою сумку, намагаючись їх винести, не розрахувавшись. Усе це зафіксували камери спостереження. Працівники магазину сказали дівчинці, що необхідно сконтактувати з її батьками, аби вони розрахувались за це.

Читайте також: У Луцьку в супермаркеті 7/23 продають печиво із хробаками (відео)

Буквально через кілька хвилин під’їхав батько дитини, переглянув разом з полісменами запис відео та погодився з тим, щоб розрахуватись за взяте дитиною.

Тож сторони вирішили розійтись самостійно, без претензій одне до одного. Патрульні відібрали необхідні пояснення щодо події та спрямували їх у міськвідділ".

У прес-службі мережі супермаркетів "Сім23" також прокоментували ситуацію: "Сьогодні в магазині Сім23" за допомогою відеоспостереження була виявлена спроба крадіжки товару дитиною (близько 10-12 років). Враховуючи те, що була затримана неповнолітня – охорона в першу чергу зв’язалася з батьком дитини , повідомивши його про ситуацію. Батько попросив не вчиняти ніяких дій, не викликати поліцію, і дочекатися його разом з дитиною в магазині. За 10 хвилин батько приїхав, разом з охороною переглянув запис, визнав вчинок доньки. Пообіцяв вдома провести з дитиною бесіду, інформує ІА Волинські Новини.

Зазначимо, що на сьогодні значна частка крадіжок, що відбуваються в магазинах, здійснюється саме неповнолітніми. В такій ситуації охорона діє згідно з законом, і в першу чергу зв’язується з батьками для врегулювання справи. Відносно дівчинки, затриманої на спробі крадіжки, не вчинялося жодних силових дій, їй не погрожували, не лякали, не зачиняли. У батька дитини жодних претензій до дії охорони немає".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter