Сніжана Єгорова розкритикувала президента України Володимира Зеленського за те, що він нівелює значення 9 травня, через що це свято вже не є таким, яким воно було раніше. При цьому вона похвалила Олександра Лукашенка.

Читайте також: "Рагулі, чиї життя нічого не варті": скандальна Єгорова цинічно образила українських воїнів (відео)

Єгорова заявила, що Зеленський обіцяв зупинити медичну реформу Уляни Супрун, але так цього і не зробив. Тепер у країні закриваються лікарні, тубдиспансери та з психіатричних лікарень випускають пацієнтів. Про це вона розповіла у своєму стрімі.

Телеведуча зазначила, що відчуває глибоку повагу до чинного президента Білорусі, всупереч тому, що його дії досить спірні.

Читайте також: "У наметах робили aбopти жінкам, які обслуговували протестувальників": скандальна телеведуча шокувала заявою про Майдан (відео)

"Можна було бути не таким жорстким, можна було бути не таким упертим, можна було бути якось чесніше, але в будь-якому випадку Олександр Лукашенко поклав своє життя у створення і процвітання країни, яка знаходиться у нас під боком", – заявила Єгорова.

Вона також підкреслила, що поки що в Білорусі є лікарні, дороги і підприємства, які працюють. При цьому вона закликала Зеленського не давати оцінки діям більш досвідченого Лукашенко.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook