Екс-директорка санаторію матері та дитини "Пролісок" Валентина Касарда досі намагається поновитися на посаді. Луцький міськрайонний суд після чергового судового засідання переніс подальше слухання на квітень.

Читайте також: У санаторію "Пролісок" відберуть басейн через змову голови сільради і екс-директора закладу

Луцький міськрайонний суд розглядає позов екс-керівниці санаторію матері та дитини "Пролісок" Валентини Касарди. В судовому засіданні сторона відповідача, Волинська обласна рада, заявила клопотання про залучення до справи в якості третьої особи нинішнього директора санаторію.

Суд задовільнив клопотання обласної ради, аргументувавши це тим, що позов Валентини Касарди може вплинути на подальшу роботу нового керівника санаторію матері та дитини "Пролісок".

Читайте також: Екс-директор волинського санаторію "Пролісок" Касарда здійснює тиск та шкодить працівникам закладу (заява, відео)

Нагадаємо, що колишня керівниця санаторію подала позов до Волинської обласної ради. Вимагає визнати недійсним сам конкурс та визнати протиправним рішення конкурсної комісії облради щодо визначення переможця на заміщення вакантної посади директора санаторію.

Детальніше у сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook