Українська співачка Світлана Лобода, яка відома своїми постійними виступами в Росії, розповіла про те, як купила один зі своїх найпопулярніших хітів у співака з Луцька Дмитра Монатіка, після чого і почався новий поворот у її кар’єрі.

Читайте також: Світлана Лобода поділилася подробицями свого інтимного життя

Про це вона розповіла в інтерв’ю Meduza, пише Обозреватель.

За словами Лободи, пісню "40 градусів" вдалося купити у тоді ще маловідомого Монатіка за "смішні" гроші.

"Багато років тому нам прислали пісню "40 градусів", вона тоді називалася "Подобається" та була зіграна під гітару. Я дала послухати пісню Нателлі Крапивиній (продюсер Лободи. - ред.), але вона відмовилася її купувати, заявивши, що композиція не принесе популярності. Я її вмовляла купити пісню за 500 доларів, але Нателла сказала, що не заплатить більше 300 доларів", – розповіла Світлана Лобода.

У підсумку вони сторгувалися із Дмитром Монатіком, який був на той момент невідомим композитором, на обумовлену суму, проте артистка все ж вирішила заплатити музикантові більше.

Читайте також: Луцький співак MONATIK став обличчям російського оператора (Відео)

"Я все-таки придбала цю пісню за 500 доларів, відправила аранжувальникам, і протягом року мені надіслали вісім аранжувань. Через кілька місяців я отримала потрібний варіант композиції і зрозуміла, що тепер це буде працювати", – додала співачка, наголосивши, що саме з цього хіта почалася її досить усвідомлена, "доросла" сольна кар'єра.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter