Юстиція Волині отримала нового−старого керівника − верховний суд поновив на посаді скандально−відомого екс−очільника Головного територіального управління юстиції у Волинській області – Валентина Кухарика.

Читайте також: Син волинського митника володіє квартирою в центрі Києва за сотні тисяч доларів (відео)

Валентин Кухарик поновився на посаді начальника юстиції області.

Ця інформація є на офіційному сайті відомства та підтверджує прес−служба.

Поки Валентин Кухарик ходив по судах, поновлювався на "тепленькому" чиновницькому місці, з часу його звільнення, тобто, з 26 лютого 2018 року у Волинській юстиції змінилося три начальники. Спочатку керівником Головного територіального управління юстиції у Волинській області був делегований зі Львова − Тарас Грень. Згодом його замінив Олег Тимченко, якого прислали з Полтавщини. А третім начальником був уродженць зі Львова – Антон Кустик.

Поновлений на посаді Валентин Кухарик – скандально−відомий керівник волинської юстиції. Свого часу депутати облради звинувачували його у блокуванні рахунків "Луцьктепло". Адже через дії державних виконавців було накладено арешт на усі рахунки підприємства. Лучани зимою могли залишитися без тепла. Саме тому, в листопаді 2017 року депутати облради звернулися до Міністра юстиції України щодо діяльності Валентина Кухарика.

А вже 26 лютого 2018 року Валентин Кухарик звільнився за власним бажанням. Про це тоді офіційно повідомляло міністерство юстиції на своєму сайті. Однак згодом пожалів про таке рішення і пішов поновлюватися на посаді до суду. Мовляв він звільнився не за власним бажанням, заяви не писав. Хоча в той же час документ на звільнення не відкликав і не звертався до правоохоронців з приводу підробки заяви чи то тиску.

У червні 2018 року окружний адміністративний суд Волині зобов'язав поновити Кухарика на роботі і виплатити йому зарплату за час вимушеного прогулу, а це більше 150 тисяч гривень.

Читайте також: На Волині управління юстиції отримало нового керівника

Більш детальніше у відео-сюжеті ТРК Аверс:

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook