Скандальний народний депутат України VIII скликання, голова партії "Християнські соціалісти" Михайло Добкін цинічно заявив, що Крим живе стабільніше в російській окупації, ніж в Україні.

Читайте також: Волинська птахоферма колишнього регіонала Добкіна потрапила під фінансові санкції

Крім того, він підкреслив, що ніхто на захопленому країною-агресором півострові нібито не хоче повертатися в Україну. Таку проросійську риторику одіозний політик озвучив в інтерв'ю українській журналістці Яніні Соколовій для програми "Рандеву", передає "Обозреватель".

"Люди повинні захотіти повернутися в Україну. Я поки не бачу, чого їм хотіти тут. У них там несолодко, але принаймні трохи краще, ніж тут. Упевнений! Стабільніше. Тому що у нас на сьогоднішній момент держава болт великий забила на всіх людей, які без держави прожити не можуть. А Росія в цьому плані, добре це чи погано, вона купує лояльне ставлення своїх співгромадян шляхом продуманої і ефективної соціальної політики. Вона, правда, тримається не на можливостях економіки, а на можливостях ресурсних. Але це їхня справа, це їм з цим жити", – висловився Добкін.

У свою чергу Соколова уточнила у нього, чи був він в окупованому Криму, раз має такі знання. Скандальний політик відповів, що не був, але послався на нібито свідченя своїх друзів-бізнесменів.

Читайте також: На Волині побував колишній регіонал Михайло Добкін (фото)

"Я в Криму не був з 2014 року, з того моменту, як він перестав бути українським. Ви вважаєте, що у мене не залишилося там друзів? В Україну особливо ніхто не хоче. Це не бюджетники, це бізнесмени, але це середній бізнес, вони не хапають зірок", – підкреслив він.

Крім того, Добкін запевнив, що з окупаційною "владою" Криму нібито неможливі корупційні "договорняки", що викликає у нього захоплення.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook