Скандальний депутат Петро Нестерук, який є головою фракції БПП "Солідарність" у Луцькій міській раді, вкотре збрехав виборцям округу №22, який представляє, представляючи звіт про нібито виконану у 2017 році роботу.

Читайте також: Як працює алкокартель керівника луцької "Солідарності" Петра Нестерука

Зокрема, перед кількома лучанами, яких зацікавила діяльність обранця і численною свитою журналістів, Петро Каленикович зазначив, що активно відстоював інтереси свого округу і навіть домігся початку роботи по реконструкції зливової каналізації, що проходить по долині між вулицями Христинська та Князів Острозьких.

Однак, активна робота на благо своїх виборців виявилась лукавством. Справа в тому, що Петро Нестерук взагалі був відсутній на голосуванні щодо внесення змін до бюджету Луцька, в який мали бути включені роботи по реконструкції тієї самої проблемної каналізації.

 

Відзначимо, що бізнесмен Петро Нестерук є одним з найбільших прогульників Луцької міської ради. Навіть сьогодні, 15 грудня, він не прийшов на сесію, де вирішувались важливі питання щодо долі опалювального сезону в Луцьку, очевидно віддавши перевагу вирішенню своїх особистих питань.

Нагадаємо, що Петро Нестерук з дружиною Нелею на чолі ТОВ "Полісся-Трейд" незаконно заробляє мільйони на продажі алкоголю. Діяльність його алкокартеля найближчим часом перевірить Генпрокуратура та податківці.

В Україні 40% смертей чоловіків та 22% жінок працездатного віку (від 20 до 64 років) є наслідком вживання алкоголю. Це офіційна статистика, про яку повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я з посиланням на дослідження психічного здоров'я населення проведена експертами Світового банку. В Україні налічується до 1 мільйона людей, які страждають від алкогольної залежності. І поки сотні українців труяться контрафактною продукцією ЗАТ "Люботинський завод Продтоварів" м. Харків "Пшенична", ТОВ "Концерн "Біг-М" м. Полтава "Club vodka", Петро Нестерук прикриваючить своїм депутатством, продовжує набивати свої кишені.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook