На луцькому мажоритарному окрузі (№22)від партії Ігоря Смешка "Сила і честь", яка уже представила офіційний список кандидатів на парламентські вибори, балотуватиметься скандальний "екс-регіонал" Дмитро Глазунов.

Читайте також: У Луцьку тривають суди проти скандального колишнього СБУшника

Про це стало відомо під час з’їзду партії, що відбувся у Києві 8 червня, – повідомляє TheБабель.

Як стало відомо під час з’їзду, на мажоритарному окрузі №22 балотуватиметься "екс-регіонал" Дмитро Глазунов, який очолює громадську організацію "Волинська обласна лікарняна каса". У 2013 році чоловік балотувався до Волинської обласної ради від партії "Зелена планета". У минулому мав відношення до СБУ.

Нагадаємо, Глазунов Дмитро – екс-член Партії Регіонів, висунутий Луцькою міською організацією Партії регіонів. Наразі він є очільником Волинської обласної лікарняної каси (ВОЛК). Організація не звітує перед органами міської чи обласної влади та вперто не надає журналістам інформацію про фінансову діяльність організації.

Читайте також: Навіщо дискредитований волинський СБУшник поливає брудом своїх колег

ВОЛК працює майже 15 років і за певні членські внески вона покликана забезпечити пацієнтам доступ до безкоштовної медицини. Внески, які не були використані протягом руки повинні накопичуватись на наступний, однак у цій установі гроші просто зникають.

Ігор Смешко  заступник секретаря РНБО за часів Леоніда Кучми і ексголова СБУ за Віктора Ющенка. На останніх президентських виборах він набрав трохи більше шести відсотків голосів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook