Волинська обласна лікарняна каса не надіслала відповідь на запит, щодо обігу коштів за рік. Нагадаємо, діяльністю ВОЛК наприкінці року зацікавились правоохоронці та запідозрили її керівництво у розтратах. Проігнорувало керівництво лікарняної каси прохання окреслити грошові потоки і з боку журналістів. Як гарно уникнути відповіді куди йдуть страхові гроші?

Читайте також: Що приховує Волинська обласна лікарняна каса?

Звіт про надходження коштів у 2017 році не поспішають надати журналістам керівники Волинської обласної лікарняної каси. Натомість розписали журналістам про те, що це відкрита громадська організація. Станом на 9 січня на рахунку цієї громадської організації 150 тисяч гривень, на що і скільки витрачали у 2017 році невідомо.

Пригадаємо, журналісти телеканалу "Аверс"намагалися поспілкуватись з головою Волинської обласної лікарняної каси Дмитром Глазуновим, проте, чоловік уникає камер, коли ж журналісти зайшли до приміщення він наказав здати особистий телефон. Розповідати про діяльність громадської організації чоловік не захотів. До слова, лікарняна каса – це прототип страхової медицини, тобто відшкодування членам організації відбувається на чековій основі, або ж пацієнти можуть лікуватися у тих лікарнях з якими укладено угоду. Проте, цікавість журналістів викликана тим, що Волинська обласна лікарняна каса фігурант кримінальної судової справи за підозрою в розтраті.

Замість того, щоб пояснити журналістам чим займається лікарняна каса її очільник Дмитро Глазунов пропонує висвітлити роботу їх конкурентів, розписують про те, як конкурентів лобіює прокуратура. У цій же відповіді на запит нам повідомили, що Волинська обласна лікарняна каса найближчим часом звітуватиме перед ЗМІ та членами громадської організації.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook