Будинків, які заслуговують на звання Межигір’я  на мальовничому волинському Світязі не меншає. У них живуть не прості олігархи, а державні – це судді, співробітники служби безпеки, прокурори, депутати та працівники поліції.

Читайте також: Як волинські горе-революціонери охороняли елітні маєтки на Світязі

Про це йдеться в сюжеті ТРК "Аверс".

Прямісінько на березі Світязя розкинулися елітні дачі, поруч яких березові алеї, літні альтанки, власний пляж, майданчики для дітей та своя каналізаційна система, що для Світязя зовсім незвично. У деяких маєтках навіть побудовані будинки для прислуги.

Один із таких маєтків, який справді схожий на Межигір’я належить волинському депутату Степану Івахіву і є зменшеною копією двох будинків під Луцьком, які побудували олігарх та його покійний партнер Ігор Єремеєв.

Наразі будинок готують до купального сезону, адже серед інших – він найрозкішніший.

Будуються і інші нові маєтки. Схоже, що землі на Світязі нема куди дівати, тому, напевне, вона дістається державним службовцям.

Читайте також: Волинський нардеп і олігарх Івахів вразив декларацією з шаленими статками

Між тим, робітники зорієнтували журналістів телеканалу Аверс, де чий будинок.

Також, у цій місцевості виділили землю для атовців, проте, довго вона в них не затримується. Якимось дивним чином, усе переходить до тамтешніх мільйонерів. Голова Шацької райради каже, що цілком можливо частину із цих земель уже продали.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter