За 5 місяців 2019 року в Одеській області виявили найбільше осіб, що займалися проституцією, – 138. При цьому, менше виявили в Житомирській області – одна особа, на Волині – 6 "нічних метеликів". Про це повідомили в департаменті по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, Національної поліції України у відповідь на запит УНН.

Читайте також: "Замінування" в Луцьку на виборах 21 липня: у поліції розповіли про ситуацію

Так, за 5 місяців всього виявлено осіб, які вчинили адміністративні правопорушення за статтею 181-1 КУпАП "Заняття проституцією", в Одеській області – 138. За нею Дніпропетровська область з 38 виявленими такими особами. Далі – Київ з 37 особами.

При цьому, за цей період менше осіб, що займалися проституцією, виявили в Житомирській області – 1. У Київській області – 2, в Закарпатській, Кіровоградській, Сумській областях – по 3.

Читайте також: Жінка впала на рельси у метро і померла у Києві

Всього в Одеській області виявили 292 адміністративних правопорушень, в Миколаївській – 60, у Дніпропетровській області – 58.

У той же час, в Житомирській області виявили одне адміністративне правопорушення, в Київській області – 2, в Закарпатській, Кіровоградській, Сумській області – по 3.

У минулому році за кількістю виявлених повій лідирувала Дніпропетровська область, в якій виявили 169 осіб, які займалися проституцією.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook