До України повернулися експерти авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" (МАУ), які займалися розслідуванням справи збиття ракетою українського літака під Тегераном безспосередньо на місці інциденту в Ірані. У летовищі "Бориспіль" усі вони вшанували пам'ять загиблих.

Читайте також: Після влучання першої ракети припинив працювати зв'язок, після другої − літак почав падати: як збили український Boeing

Про це у Facebook написав гендиректор авіакомпанії Євгеній Дихне, пише ТСН.

За його словами, борт із українськими спеціалістами повернувся до міжнародного аеропорту "Бориспіль" вранці 17 січня. Одразу після посадки усі вони пішли на перший поверх терміналу D, де разом із генеральним директором МАУ вшанували пам'ять загиблих у авіакатастрофі літака Boeing 737-800.

"Для якихось розмов не було сил, та й ситуація їм особливо не сприяє. Міцні обійми та рукостискання були куди красномовнішими. Після прильоту Андрій Василенко, Владислав Петренко та Андрій Фомічов відразу пішли на перший поверх терміналу D, вшанувати пам'ять загиблих. Виявляється, чоловіки теж часом плачуть", – написав Дихне.

Читайте також: Ідентифікували тіла всіх загиблих українців в Ірані

Нагадаємо, вранці 8 січня у столиці Ірану Тегерані розбився український пасажирський літак авіакомпанії МАУ, який виконував рейс "Тегеран-Київ". На борту перебували 167 пасажирів і 9 членів екіпажу, ніхто не вижив. Увесь екіпаж, а також два пасажири були громадянами України. Відомо, що на рейс зареєструвалося 169 пасажирів, втім, двоє людей так і не сіли на борт літака.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook