Партія "Слуга народу" проведе закритий з'їзд 6 липня, за його підсумками з партійного списку можуть виключити більше 10 кандидатів. Про це повідомив глава політсили Дмитро Разумков.

Читайте також: "ЗЕ! – за наркотики та одностатеві шлюби": на округах шириться "чорнуха" проти "Слуги народу" (фото)

"6 числа пройде закритий з'їзд, оскільки це буде внутрішньопартійна дискусія і ми навряд чи будемо мати можливість обговорювати це при журналістах. На з'їзді будуть голосувати за кандидатів, які за результатами постпраймеріз можуть бути виключені, вони будуть озвучені після з'їзду, конкретну дату я не знаю", – цитує Разумкова Страна.ua.

За його словами, обговорення ведеться по більш ніж десяти кандидатах. Невідомо, скільки з них будуть виключені за підсумками постпраймеріз.

Читайте також: Месіанство і нарцисизм лідера: чому "Сила і честь" Смешка розвалюється до виборів

"Зараз відомо про певну кількість людей, які обговорюються на комісії, але, звісно, рішення буде приймати з'їзд. Кількість людей за якими йде обговорення – це більше 10 чоловік. Скільки кандидатів буде виключено зі списку за процедурою постпраймеріз, я зараз не готовий відповісти, бо не я приймаю таке рішення", – сказав Дмитро Разумков.

Що стосується Ольги Кавун, дружини екс-заступника прокурора Одеської та Харківської областей часів Януковича Дмитра Кавуна, яка незрозуміло як з'явилася в першій сотні партійного списку після оголошення його первісної версії, Разумков заявив, що обговорювати її кандидатуру можна буде тільки після постпраймеріз.

Окрім того, Разумков зізнався, що в списку кандидатів "Слуги народу" шукають громадянина Росії.

Нагадаємо, ЦВК затвердила план дострокових парламентських виборів. Вони відбудуться 21 липня.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook