Як уже повідомлялося в луцькому сізо до смерті забили 25-річного чоловіка. Вже сьогодні ми поспілкуватися з рідними загиблого Дмитра Листовничого. Матір загиблого Марія Листовнича розповіла - зі слідчого ізолятора їй віддали понівечені тіло о сина з діркою у голові, - проте у заключенні, яке видали згорьованій жінці йдеться, що Дмитро помер природньою смертю.

Побите обличчя, численні спадини на тілі, вибита ключиця – у такому стані Марія Листовнича отримала тіло сина, якого в луцькому СІЗО очевидно забили до смерті. Молодий чоловік пробув у слідчому ізоляторі неповні чотири доби, а повернувся звідти у труні.

Смерть констатували 22 жовтня о 17.30, а повідомили матір про трагедію вранці 23 жовтня. Жінка каже, що материнське серце почуло біду ще до офіційного повідомлення зі слідчого ізолятора. У день смерті сина на душі було неспокійно. Що дивно, перед тим як віддати тіло,  матері показати фото. За словами жінки син знаходився в ізоляторі. Як сказали у СІЗО, був буйний, а на обличчі не було видно жодного синця, мати припускає, що тіло загримували. Через пережитий стрес і погіршення здоровя Марія Михайлівна не змогла поїхати до Луцька за сином, тіло з моргу забирав племінник.

Марія Михайлівна досі не може оговтатися від втрати, її син вкрав в магазині пляшку віскі і через це загримів на півроку в слідчий ізолятор. Попри визнання вини і щире каяття Дмитра Листовничого запроторюють за грати на півроку. 19 числа він потрапляє в СІЗО, а 22 констатують смерть прямісінько в ізоляторі. За версією правоохоронців смерть природна, але побите тіло, вибита ключиця та дірка в голові кажуть зовсім про інше. Детальніше у сюжеті ТРК Аверс