На Волині сталась смертельна дорожньо-транспортна пригода, поліція не може встановити особу загиблого.

Читайте також: Екс-керівнику карного розшуку Волині Єпіфановичу, який спричинив смертельну ДТП, суд виніс рішення (відео)

Смертельна аварія трапилася 25 вересня, близько 21 години на автодорозі поблизу села Ставок Ківерцівського району. Вантажівка "Renault Magnum" збила на смерть велосипедиста, котрий рухався в попутному напрямку, повідомляє прес-служба ГУНП Волині.

За кермом вантажівки перебував 37-річний житель Нововолинська. Велосипедист від отриманих травм помер на місці пригоди. Тіло направили на проведення судово-медичної експертизи.

Загиблий чоловік був одягнений у синьо-рожеву шапку, куртку синього та гранатового кольорів, сіру кофту, сині джинси, коричневі босоніжки. Рухався на велосипеді типу "дамка", сірого кольору іноземного виробництва.

Поліція звертається з проханням до громадян, яким відома будь-яка інформація щодо особи загиблого, повідомити поліцію за наступними номерами телефонів: (8-03322) 742225, 050-240-81-84 або на лінію "102".

Читайте також: У поліції розповіли усі жахливі подробиці смертельної автотрощі на Волині (фото)

Слідчі Головного управління Національної поліції у Волинській області за фактом смертельної дорожньо-транспортної пригоди відомості внесли до Єдиного реєсту досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook