У місті Рожище на вулиці Куліша загорівся житловий будинок, що стало причиною трьох людських смертей.

Читайте також: Загинув учасник АТО під час пожежі на Волині

За інформацією від рятувальників стало відомо, що згоріла господарська будівля, вогонь серйозно пошкодив житловий будинок, в якому рятувальники, які виїхали на гасіння, виявили трьох загиблих жінок 1939, 1959 та 1982 років народження, передає Волинь-Нова.

За інформацією Район.Рожище. о 00:26 до служби "101" надійшло повідомлення про пожежу у дерев’яному житловому будинку на вулиці Куліша у місті Рожище. Уже за сім хвилин до місця виклику прибули працівники 3-ої Державної пожежно-рятувальної частини, а ще за декілька хвилин – вогнеборці місцевої пожежної охорони села Переспа.

На момент прибуття рятувальників будинок був охоплений пожежею, вогонь сягнув покрівлі будівлі. Одночасно з гасінням пожежі всередині будинку проводився пошук його мешканців. На жаль, врятувати їх було неможливо – в будинку виявлено тіла трьох загиблих жінок – бабусі 1939 р.н., її дочки 1959 р.н. та онуки господарки 1982 р.н., які проживали у цьому будинку.

Пожежа локалізована о 01:25. ліквідована – о 04:30. Гасіння та пошук людей ускладнювали захаращеність будівлі та прибудинкової території.

Причини пожежі та обставини загибелі жінок встановлюються. Імовірно, загорання трапилося через залишену на столі свічку, полум’я від якої перекинулося на хатні речі та мішки з вживаним одягом, якими була завалена практично вся площа будинку.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter