Очільник  Волинської облради Ігор Палиця закликав лучан прийняти участь у вирішенні проблеми з поширення містом неприємного запаху та знайти відповідальних за отруєння повітря. Тому хто зможе виявити джерело поширення смороду, він пообіцяв видати від Фонду "Тільки разом" премію.

Читайте також: Зі спільною молитвою за Україну: як проходив перший Молитовний сніданок у Луцьку

Про це йшлося під час програми "Відкрита влада" ТРК "Аверс" 31 травня, передає Інформаційне агенство Волинські Новини.

"Ми прекрасно розуміємо, що сьогодні всі вважають, що владу в міській раді захопив УКРОП, Палиця, який повністю контролює місто. Тобто Палиця, який сьогодні контролює місто, в принципі повинен бути зацікавлений у тому, щоби кандидати на вибори мера, які підуть від нього – чи це буде Ігор Поліщук, чи Григорій Недопад, чи хтось інший, мали позитивну практику роботи в міській раді. І ви прекрасно розумієте, що той сморід сьогодні б’є по їхньому іміджу і їм не потрібен", – зазначив Ігор Палиця.

Голова облради акцентував, що міська влада зацікавлена в тому, аби виявити джерело смороду.

"Хочу сказати, що міська влада робить все, аби визначити, звідки надходить сморід, аби локалізувати проблему і покарати винних. Як це можна зробити, я не уявляю, адже ми не маємо спеціального обладнання, яке чітко може визначити, звідки поширюється неприємний запах", – зауважив голова облради.

Та додав, що його дивує те, що до моменту, коли в місті не змінилася влада, смороду не було.

Читайте також: Ігор Палиця повідомив, хто стане кандидатом в мери Луцька від "УКРОПу"

"У мене немає ніяких доказів, але я відчуваю, що це чиясь диверсія для того, щоби показати, що влада неспроможна знайти джерело викиду неприємного запаху", – сказав Ігор Палиця.

Тож він звернувся до лучан, аби ті допомогли локалізувати джерело смороду. Із цією метою Ігор Палиця та Фонд "Тільки разом" готовий виділити премію тому, хто допоможе розібратися з цим питанням.

Передбачено, що розмір грошової винагороди містянин зможе обрати собі сам, звичайно "в рамках розумного".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter