Політолог Володимир Кучер прокоментував приїзд дружини президента України Петра Порошенка на Волинь.

Читайте також: Політолог прокоментував ганебний рейтинг голови Волинської ОДА Гунчика

"У ці дні минає чотири роки з моменту розстрілів Небесної сотні. Вся країна в жалобі і не розуміє чому до цього часу ніхто не сидить за ці злочини проти українського народу у в'язниці? Чого тільки сьогодні Гарант починає свідчити в суді і чим це все закінчиться?

А що ми бачимо на Волині: усі силові структури кинули забезпечувати безпеку його жінці, яка катається по всій Україні і за НАШІ з Вами гроші піариться на турботі про особливі категорії населення. І її тут ждуть, як керівника благодійного фонду "рошену", яка поставить задачі і розкаже, як і що нам робити за бюджетні кошти. А потім її повезуть ще й у Володимир по новенькій трасі чи вона полетить вертольотом? Бо якщо приїде кортеж із десятка броньованих "Range Rover", то хай би поїхали десь в Іваничі, Заболоття чи Головне, де теж є дітки, які потребують уваги, але від доріг вже нічого не залишилося. Нехай би побачила на свої очі і розказала ввечері Петру вдома, як на Волині "нахазяював" найгірший в Україні совковий губернатор і його недолуга команда.

Читайте також: Зворушливий пост губернатора Володимира Гунчика підірвав мережу

Якби наш Президент був на своєму місці, то сьогодні він мав би представити нову людину і просити в усієї області вибачення за цього керівника-невдаху. А так бачимо дифірамби, оди і підлабузництво керівництва ОДА жінці "шоколадного" барона. Скоро цей бепепешний шабаш закінчиться, і до Ростова вже ніхто не втече - Народ просто не дасть!" – написав політолог у своєму Facebook.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter