День кварталу жителі мікрорайону Привокзальний відзначатимуть 16 вересня. Урочисте масове дійство відбудеться на території школи №15 (вул. Привокзальна, 5а). Початок о 12:00.

Читайте також: Волинське село відгуляло День народження

Свято кварталу для лучан організовує Фонд Ігоря Палиці "Тільки разом" спільно з громадською організацією "Волинський актив молоді", йдеться на сайті прес-служби Фонду.

На гостей дійства чекає насичена та цікава програма.

Танцюватимуть, співатимуть та розважатимуть присутніх дитячі колективи навчальних закладів Луцька, Творчої студії Наталії Журавльової, фольклорний гурт "Барви". Хедлайнери свята – волинський квартет з італійським присмаком "Luciano" та кавер-гурт "Partyfon".

Для найменших жителів мікрорайону організують творчі майстер-класи з ліпки глиною, технік образотворчого мистецтва, бульбашкове шоу та інші цікаві розваги.

І це ще не все: на спортивній арені відбуватимуться змагання з міні-футболу серед школярів та працюватиме зона дитячої легкої атлетики. А вихованці СК "Герць" продемонструють справжній бойовий гопак.

Читайте також: У Луцьку відкрили новий стадіон для занять спортом

Кульмінаційною миттю стане розіграш цінних подарунків, серед яких: велосипед, планшет, смартфон. А ще присутні смакуватимуть справжнім козацьким кулешем та різноманітними смаколиками.

На завершення свята – запальна дискотека.

"Буде яскраво, цікаво, жваво і по-родинному. Не пропустіть!" − закликають лучан на свято організатори.

Другий рік поспіль свято кварталу для лучан організовує Фонд Ігоря Палиці "Тільки разом" за підтримки ГО "Волинський актив молоді".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter