Про сімейні традиції на Водохреще, головні принципи політика та боротьбу за Україну розповів Олександр Шевченко, Народний депутат України, переможець президентських праймеріз УКРОПу.

Читайте також: В Україні офіційно зареєстрували першого кандидата в президенти

"Щодня, а в такі святкові дні найбільше, потрібно молитись за Україну, тому що гріх ціна будь-якому українцю, якщо подарована йому Богом земля буде втрачена. Не земля, як чорнозем, а та територія на якій ми живемо, народжувались наші пращури й де повинні народжуватися і жити наші діти. Ми не повинні втратити цю країну тільки через те, що десь недопрацювали, полінувались, десь не пішли на вибори. Сьогодні український народ на грані розколу, тому що наші правителі живуть за принципом тих людей, які нічого християнського в серці не мають "розділяй і володарюй. Принципом політика має бути – "Об’єднуй і служи", – заявив Шевченко.

Читайте також: "Томос-тур" з масовкою": журналіст розкритикував передвиборчий приїзд Порошенка на Волинь

За словами Олександра Шевченка він з сином щороку намагається дотримуватися водохрещенських традицій.

"В ополонці купаюся щороку, переважно у буковельському озері, де на святу літургію збирається від 3 до 10 тисяч людей. Перед цим я намагаюся посповідатися та причаститися. Мій 16-річний син також з 5 років купається в ополонці. Він дійсно стійкий і напористий хлопець, який досягне ще більше, ніж батько. Це – титан, але я докладаю зусиль аби він був цілеспрямованим, сильним, але компромісним, щоб він ніколи не зневажав людей, намагався зі всіма домовлятися, а не принижував людей", – сказав кандидат в президенти.

Наприкінці Олександр Шевченко побажав українцям віри в нашу перемоги.

"Нам усім в цьому році – величезних та остаточних перемог на всіх фронтах в боротьбі за нашу рідну, незалежну, щасливу та соборну Україну. Адже все залежить від нас. Від нашої віри нам і воздасться. Тому кожному українцю бажаю вірити, нікого не звинувачувати, а робити висновки, прощати і йти вперед!" – резюмував Шевченко.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter