Волиняни обурені показовим і безглуздим ремонтом доріг області. Бригада працівників на камеру намагалась продемонструвати свої навички під коментар прес-секретаря очільника ОДА Олександра Савченка Катерини Павлової. Таким чином в найкращих радянських традиціях було відзвітовано про покращення автошляхів області.

Читайте також: У Луцьку латають дорогу у сніг до приїзду Порошенка (відео)

"СЛОВА ЗАЙВІ... Представники обласних кабінетів, в стилі комунізма, роблять звітність за "ремонт" дорожнього полотна на кільці в напрямку міста Дубно перед провладним приватним телеканалом "12-й". Працівники одягнені від кутюр'є – брудний одяг та новенькі жовті жилети.

І рулить там прес-секретар Голови ОДА О. Савченка – Катя Павлова. Звертаюсь до всіх чиновників – перестаньте розкрадати та розвалювати моє рідне місто Луцьк та Волинь!!!" – написав у Facebook Ігор Рицко.

Читайте також: Порошенко поїхав – на дороги "наплювати": волиняни шоковані станом автошляхів

Користувачі мережі скептично ставляться до таких показових ремонтів доріг і обурються подібним акціям.

Dima Lutskiy: "ООО, тільки бачив сюжет про нові технології!"

Stas Doudnik: "О, Катруся, сильна та незалежна".

Ігор Рицко: "Ви мене вибачте... Але це повний пірдЄц. Ну а щодо проб асфальтного покриття:
- для початку, потрібно було зняти зруйноване покриття до грунту;
- далі зробити укріплюючу подушку з гідроізоляцією;
- потім вкладати асфальтобетонну суміш. 
А ці роботяги, що закидали ті дві ями, просто закидали асфальт в яму, навідь не обробивши яму!!! Тоді відразу запитання – для чого робити таку роботу???"

Сергій Слайчук: "Коли вони Асфальт за новими технологіями закладили на цьому кільці? Сьогодні ввечері їхав, аж гепнув дном автомобіля, ями по 20 см".

Vasily Petlyuk: "Можливо зробити такий ремонт, але потрібно добре прогріти існуючий асфальт і щоб вирізана яма не мала багато вологи. Вода не повинна струмитись по новому асфальту, який має охолоджуватись рівномірно".

Ігор Рицко: Нано-технології від БПП. В даному випадку можна відрізнити працівника, який працює щодня в одному і тому ж брудному жилеті, і працівника якому спеціально нового з кантиками видали для зйомок. А чим там займалась лабораторія невідомо, тому що на тому місці асфальт поклали в яму без всякої підготовки".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter