Кікбоксери з Луцька з успіхом виступили на Кубку України. Так, усі шестеро спортсменів вийшли на п’єдестал, а в спортивну скарбничку області принесли 3 золоті медалі, одну срібну та дві бронзові.

Читайте також: Волинський хірург став найкращим медиком України

Змагання відбувалися 1-4 листопада в Харкові, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Чемпіонка змагань, лучанка Софія Неділько поділилася враженнями від виступу.

"Мені сподобалися ці змагання, адже вони були на дуже високому рівні, я маю на увазі професійний рівень підготовки спортсменів та потужну конкуренцію. Це мене приємно потішило. Адже раніше бувало на змаганнях, що виходиш на ринг, а суперник новачок чи середнього рівня. Тут же були майстри спорту України та майстри спорту міжнародного класу.

Свою суперницю я перемогла за результатом першого раунду. Коли ми відбоксували, то вона далі відмовилася продовжувати поєдинок. Її тренер зрозумів, що вона сильно програє та виставив біле полотенце. Так я здобула перемогу технічним нокаутом.

Приємно, що з Луцька їхали 6 спортсменів та всі здобули перемоги", – розповіла дівчина.

Тренер команди "Adrenalin kickboxing team" Андрій Подвальний зауважив, що участь у змагання взяли спортсмени з 22 областей, а це близько 500 учасників.

Читайте також: Букмекери визначилися з фаворитом бою Усика і Беллью

"Наші тренування, наполегливість, сила волі та характер дали плоди – шість нагород. Так, Руслан Ткачук виграв золото (2007 р.н. в/к -45 кг), Артем Кучерук (2008 р.н. в/к -30 кг) посів 2 місце, 3 місце – Іванна Кобиш (2003 р.н. в/к +60 кг). Серед дорослих призові місця здобули: Софія Неділько (в/к -54 кг) та Анастасія Коновальчук (в/к -54 кг) – золото, Владислав Капиш (в/к -60 кг) бронзову медаль.

Ми вдячні нашим партнерам за підтримку. Наші переможці отримали хороший досвід, вони мотивувалися до нових кропітких тренувань та підкорення чергових вершин", – розповів тренер.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter