Підтримувати себе у формі можна не тільки з допомогою гантелей і штанг. Іноді цілком можна відмовитися від тренувань на користь сексу.

Читайте також: Як зрозуміти чоловіка: топ-6 порад для жінок

І якщо ви хочете пропустити спортзал під таким приводом, то ці пози відмінно допоможуть швидко спалити калорії, повідомляє УНІАН.

Амортизатор

Потрібно щоб дівчина лягла на спину, притиснувши коліна до грудей. Чоловік повинен встати на коліна перед нею і нахилитися вперед так, щоб її ступні вперлися йому в груди. Далі все як звичайно − він повинен здійснювати інтенсивні рухи тазом, напружуючи м'язи живота і сідниць. Тривалість підходу довільна, паузи відпочинку до повного відновлення.

Зазначимо, що ця поза відмінно заміняє згинання стегна в тренажері.

USB

Під'єднатися до роз'єму дівчини в цій позі буде непросто − доведеться попітніти, однак результат того вартий. Отже, вона повинна встати на карачки, передпліччя на підлозі. Партнер повинен знаходитися в напівприсяді спиною до неї, впираючись своїми сідницями в її. Потім йому потрібно нахиляти корпус разом з тазом до тих пір, поки не зможе ввести. Після цього йому варто почати присідати з амплітудою в декілька сантиметрів.

Зазначимо, що ця поза замінює присідання.

Наполегливий фермер

Дівчина повинна застрибнути на партнера спереду і обняти за шию. Потім йому треба притулитися до стіни і підтримати її за таз, поки вона підтягнеться і упреться колінами і гомілками в стіну. Притримуючи подругу за спину, партнеру потрібно дати їй відкинутися назад і впертися в підлогу. Далі вже сам інтимний процес.

Головне, витратити на цю позу не більше 3-5 хвилин, інакше у дівчини буде мігрень.

Зазначимо, що ця поза замінює станову тягу.

Джойстик

Чоловікові потрібно зайняти позицію позаду дівчини, притулившись пахом до її стегон. Далі перекинути її ногу через своє стегно. Здійснювати фрикції і одночасно інтенсивно стимулювати рукою по черзі її клітор і груди. Зазначимо, що така поза замінює підйоми тазу з опорою на фітбол.

Дорожня

Почати чоловікові потрібно з колінно-ліктьової пози. Потім акуратно сісти назад на п'яти − як говорять йоги, прийняти позу учня. Партнерку поставити перед собою, її гомілки затиснути між своїми. Потім ритмічно потрібно напружувати м'язи живота з сідницями і доводити партнерку до просвітлення.

Зазначимо, що ця поза відмінно заміняє зворотні скручування, підйом ніг у висі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook