Генпрокуратура завершила досудове розслідування у справі щодо екс-голови Держагентства з інвестицій та управління національними проектами Владислава Каськіва, матеріали справи скеровано до суду.

Читайте також: СБУ перевіряє НАБУ щодо розголошення держтаємниці

Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Закінчено досудове розслідування у кримінальному проваджені за підозрою колишнього голови Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України у вчиненні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах) та ч.2 ст. 366 КК України (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки), та 14.12.2017 обвинувальний акт за обвинуваченням останнього направлено до Печерського районного суду м. Києва для розгляду по суті", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Каськів був затриманий правоохоронними органами Панами в серпні 2016 року на прохання української влади і залишався там до його екстрадиції в Україну 1 листопада 2017 року.

Каськів звинувачується в розкраданні бюджетних коштів у 2012 році на суму 7,5 млн грн

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook