Шоу "Холостяк" є одним з найрейтинговіших проєктів про кохання. На пост-шоу "Холостячки" стало відомо, хто ж став наступним головним героєм шоу. Це – Михайло Заливако. Що про нього відомо – читайте далі.

Читайте також: "Цирк "Шапіто": фани вщент розкритикували вибір "Холостячки" у фіналі шоу (фото)

Найромантичніше шоу країни "Холостяк" з нетерпінням чекало на свого нового головного героя, який з'явиться в 11 сезоні. На пост-шоу "Холостячки" нарешті оголосили наступного Холостяка країни, повідомляє 24 канал.

Так, Ксенія Мішина передала естафету Михайлу Заливаці, 31-річному бізнесмену з Харкова. Він є засновником логістичної компанії. Окрім бізнесу, теперішній головний Холостяк багато свого часу приділяє спорту та здоровому способу життя.

Читайте також: "Холостяк" прокоментував скандал через його одруження після шоу (фото, відео)

Михайло Заливако активно займається в спортивному залі, який часто відвідує. Також його життя не обходиться без екстриму. Михайло дуже любить гори. Про це свідчить те, що минулого року він здійснив сходження на Ельбрус за маршрутом першопрохідців.

Зйомки 11 сезону "Холостяка" вже розпочались, зокрема, вже поза горами перша вечірка. Прем'єра в ефірі телеканалу СТБ відбудеться в березні 2021 року.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook