Чоловік, якого затримали за підозрою в убивстві правозахисниці Ірини Ноздровської розповів про деякі подробиці скоєного злочину. Ним виявився Юрій Россошанський.

Читайте також: У вбивстві Ноздровської шукають слід з Верховної Ради

Деталі вбивства були встановлені в ході проведення слідчого експерименту та допиту підозрюваного, пише Insider.

За словами співрозмовника, Россошанський розповів, що діяв самотужки та повідомив, що вбив Ноздровську внаслідок сварки з нею на зупинці громадського транспорту у селі Демидів.

"Під час допиту він сказав що на зупинці відбулась сварка, після чого він достав ніж, та завдав потерпілій ударів у шию. Після скоєння злочину він відтягнув її до річки, одежу на якій залишились каплі крові, спалив у себе вдома у пічці", – сказало джерело.

Читайте також: "Прибрали її, щоб не заважала…", – батько убитої правозахисниці Ноздровської (Відео)

За його словами, Россошанський був затриманий  08 січня за ст.208 КПК України, цього ж дня йому вручено підозру за ч 1. ст 115 КК (Умисне вбивство)

Запобіжний захід для Россошанського суд обиратиме 9 січня. Обвинувачення проситиме для підозрюваного тримання під вартою. За цією статтею альтернативи внесення застави не передбачено.

Окрім того, перший заступник глави Національної поліції В'ячеслав Аброськін зауважив, що затриманий за підозрою у вбивствіІрини Ноздровської обґрунтовано підозрюється у скоєному, його особу встановили завдяки зібраним доказам.   

Нагадаємо, 1 січня під Києвом знайшли тіло правозахисниці Ірини Ноздровської. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook