На факультеті ФФтаЖ ВНУ імені Лесі Українки є перший підтверджений випадок COVID-19. Студентка 3-го курсу, яка захворіла, розповіла про своє самопочуття.

Читайте також: У місті на Волині від коронавірусу померла жінка

Про це повідомляє студентський інформаційний портал "Нівроку".

"Мені було боляче навіть лежати, відчувала жахливий дискомфорт", – розповідає дівчина.

"Симптоми як у звичайного грипу, тобто головний біль, нежить, біль у горлі, потім піднялася температура. Її легко збили, без ускладнень, вона зникла через три дні, а потім розпочався жахливий головний біль. Голова боліла спереду та на потилиці, наче її просто здушували з обох боків. Наступний симптом – біль у тілі. Шкіра стала дуже чутливою, мені було боляче навіть лежати, відчувала жахливий дискомфорт.

Згодом зникли нюх та смак. Я це зрозуміла, коли почала їсти і їжа була ніяка. Мені це здалося дивним, але списала усе на нежить і не приділила цьому уваги. А коли мені довелося нарізати звичайнісіньку цибулю, я зрозуміла, що щось не так.

Читайте також: Повідомили, скільки школярів на Волині хворіє на коронавірус

Нюх та смак повернулися десь через чотири дні.

Аналізи я здала через десять днів, відколи у мене виявили температуру. Лікарі казали, що їх потрібно здавати трішечки пізніше. І вже тоді захворіли мої батьки, хресний та тітка. Словом, похворіли усі.

А зараз я себе нормально почуваю, але ще є жахлива слабкість. Мені важко щось робити, крім того, щоб лежати та дивитися серіал. Інколи піднімається температура, але не висока 37/37.1",– ділиться студентка.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook