У суботу, 27 травня, у Луцьку місцевий мешканець спричинив тілесні ушкодження поліцейській, яка перебувала при виконанні службових обов’язків.

Читайте також: План перехоплення у Луцьку: затримували викрадачів авто

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Волинській області.

Потерпілу  госпіталізували до відділення нейрохірургії Луцької міської клінічної лікарні. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України.

Як з’ясувалося, співробітниця поліції  несла службу у складі екіпажу патрульної поліції.  Близько 19:00 години разом із екіпажем  прибула на виклик до будинку на вулиці Глушець з приводу сімейної сварки. Під час виконання своїх службових обов’язків 24-річна патрульна намагалася поспілкуватися із заявницею, проте  39-річний чоловік останньої штовхнув співробітника поліції, внаслідок чого вона впала та отримала тілесні ушкодження. Потерпілу госпіталізували до міської клінічної лікарні.

Читайте також: На Волині компанія п'яних молодиків влаштувала погром у закладі та напала на медиків

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадженн за ч.2 ст.345 Кримінального кодексу України, йдеться про умисне заподіяння працівнику правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків). Тепер за протиправні дії проти співробітника поліції правопорушнику загрожує обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter