Дві третини українців ігнорували футбольний чемпіонат на території Росії. Серед тих українців, які цікавилися футбольними подіями, найчастіше вболівали за Бразилію.

Читайте також: Відомий український боксер кинув виклик Лукасу Матісса

Дві третини українців (62%) не виявили ніякого інтересу до чемпіонату світу з футболу, який в червні-липні 2018 року проходив на території Росії, свідчать дані опитування компанії Research & Branding Group, про це йдеться на сайті ZN,UA.

Третина жителів країни (35%) в тій чи іншій мірі цікавилися подіями чемпіонату: 17% дивилися найцікавіші матчі за участю провідних збірних, по 9% дивилися або всі ігри, або цікавилися їх результатами в новинах.

Читайте також: Лучани – переможці на відкритому чемпіонаті Білорусі з плавання (фото)

Серед 32 збірних, представлених на турнірі, найчастіше жителі України вболівали за Бразилію (8% всіх опитаних і 23% цікавилися чемпіонатом); Іспанію (6% всіх опитаних і 17% цікавилися чемпіонатом); Хорватію (6% всіх опитаних і 16% цікавилися чемпіонатом); Росію (5% всіх опитаних і 15% цікавилися чемпіонатом) і Францію (5% всіх опитаних і 13% цікавилися чемпіонатом). У той же час майже дві третини всіх опитаних (59%) і 16% цікавилися чемпіонатом не вболівали ні за одну зі збірних.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter