У понеділок, 12 лютого, а також наступного дня, у вівторок, 13 лютого, за інформацією Гідрометцентра, в Україні сніжитиме. Окрім того, очікується й мокрий сніг з дощем.

Читайте також: Українців попередили про ускладнення погодних умов

Про це пише Обозреватель.

Вже завтра на півдні та на сході України прогнозують мокрий сніг, ближче до півдня сніг з дощем та ожеледь. Очікуються пориви східного вітру швидкістю 15-20 м/с. Температура у південних областях коливатиметься від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла, а на сході переважатиме “мінусова” температура, -3…-8 градусів морозу.

Решта території країни може готуватися до невеликого снігу. Температура коливатиметься від -2 до -7 градусів. У Карпатах також прогнозується мінусова температура вночі, -7…-12, вдень же від -3 до +2.

У Києві прогнозується невеликий сніг, температура вночі має становити від 2 до 4 градусів морозу. Вдень на термометрах переважатиме “нульова” відмітка.

У вівторок на Прикарпатті й Закарпатті, а також Лівобережжі можливий невеликий сніг, у інших областях України істотних опадів не передбачається. На дорогах ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с.

Температура вночі становитиме від 4 до 10 градусів морозу, а вдень від -4 до +2. У південних регіонах та на Закарпатті має бути від 0 до -5, а вдень вже від 0 до 5 з позначкою “плюс”.

У Києві істотних опадів не очікується, на дорогах можлива ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Вночі стовпчик термометру опуститься до 5-7 градусів морозу, а вдень буде трохи тепліше – 1-3 градусів з позначкою “мінус”.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter