За попередніми даними, іноземець помер від удару, завданого по голові.

Троє чоловіків, затриманих в Одесі за підозрою в ритуальному вбивстві, виявилися громадянами Туреччини.

Про це повідомив представник Головного управління Національної поліції в Одеській області, пише УНІАН.

«Аналогічне громадянство й у жертви, яку вбили, судячи з усього, не в Овідіопольському районі, а в Одесі, тіло ж потім перевезли», - розповіли в главку.

За попередніми даними, іноземець помер від удару, завданого по голові.

У поліції не виключають, що виявлені недалеко від тіла пентаграма, кабалістичні знаки й окультні предмети, можуть бути інсценовані підозрюваними, щоб направити слідство хибним шляхом і приховати справжні мотиви злочину.

«Ця версія зараз вивчається. Також перевіряється ймовірність того, що пентаграма та інше не мають відношення безпосередньо до вбивства іноземця, а «чаклунством» займалися, приміром, інші люди. Але поки все це - припущення...», - сказав представник.

Раніше повідомлялося, що під Одесою, в Овідіопольському районі області, сатаністи вбили іноземця, спаливши його на ритуальному вогнищі. Як встановили слідчі, моторошне ритуальне вбивство скоїла група людей. На місці, де лежало обпалене тіло (як з'ясувалось іноземця, що зник напередодні) була намальована пентаграма, кабалічні символи та знаки, стояли свічки, різні окультні предмети, чорна курка (задушена ритуальною петлею та проткнута клинком) та інші моторошні речі.