Захист підозрюваної у смертельній ДТП на Сумській у Харкові Олени Зайцевої намагається переконати суд у тяжкій хворобі своєї підзахисної.

Читайте також: "Без неї не хочу": актор "Дизель Шоу" покидає проект після трагічної ДТП

Про це повідомляють ЗМІ.

Так, цього разу захисник обвинуваченої Євген Мельничук заявив, що лікарі вже поставили Зайцевій діагноз "постравматична енцефалопатія головного мозку".

Крім того захисник розповів, що особисто спостерігав у Зайцевої підвищення артеріального тиску, коли лікарі робили всі необхідні маніпуляції. Зокрема, він розповів, що в один з днів тиск підзахисної піднявся до 150.

"Особисто спостерігав, що у неї підвищується тиск. Коли виїжджала до неї швидка допомога, це було 9 жовтня, тиск тоді становив 150. Хоча, відповідно до документації, верхня межа нормального артеріального у неї тиску становить 90. Тобто це різкі стрибки тиску артеріального", – зауважив юрист.

Також він у черговий раз поскаржився на погані умови утримання у СІЗО, заявивши, що в установі немає лікаря невропатолога.

"Щоправда, в СІЗО немає невропатологів. Цей її стан викликано об’єктивними причинами, і це не є якась спроба уникнути покарання", – констатував правозахисник.

Більше того адвокат додав, що участь Зайцевої у подальших судових засіданнях знаходиться під загрозою та буде вирішуватись безпосередньо перед засіданням.

Читайте також: В автомобілі було багато дітей: у Луцьку сталася масштабна аварія

Варто відзначити, що наступне слухання справи щодо ДТП у Харкові відбудеться 7 листопада.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter