Старенька незряча лучанка, яка звернулася за допомогою у Луцькраду, отримає необхідну допомогу.

Читайте також: Чоловік, який отримав важкі опіки під час пожежі в Луцьку, помер

Про це йдеться на сторінці радника луцького міського голови Ігоря Поліщука на Facebook.

"Минулого тижня під час особистого прийому до мене звернулася Гніровська Євгенія Корніївна, бабуся є одинокою і повністю втратила зір. Євгенія Корніївна все життя пропрацювала водієм тролейбуса на нашому КП "ЛПЕ" та навчила керувати тролейбусом ще 32 водії", – йдеться у дописі. 

 

Жінка звернуался за допомогою до радника міського голови з проханням замінити старі дерев'яні вікна та підлогу в будинку, а також допомогти привести територію біля дому до порядку.

Читайте також: Волинські волонтери відправили допомогу бійцям на схід

Також до цієї справи долучився перший заступник міського голови Григорій Недопад.

"Залучимо для допомоги соціальні служби, аби надати усю можливу підтримку цій жіночці, яка, попри усі життєві негаразди, дає раду собі й своєму невеликому господарству, привітна і щира у спілкуванні. Для таких, як вона, увага й підтримка суспільства є дуже важливою. Своє життя пані Євгенія віддала роботі у нашому місті, про таких людей потрібно пам’ятати, надавати можливу допомогу і ставитися із пошаною", – написав він на своїй сторінці 

 

 

 

"Так, в будинку замінять два вікна на нові та замінять підлогу, працівники соціальних служб наведуть лад всередині будинку та на території поруч. Окрім того, ми надамо бабусі запас дров для опалення приміщення взимку", – підсумував Ігор Поліщук.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter