Справність електричних приладів та всілякої електроніки, яка зараз є в великій кількості як в домах та квартирах, так і на підприємствах, багато в чому залежить від якості електроживлення. В приватних будинках, особливо розташованих за містом, проблема стабільного постачання електроенергії, особливо в холодні періоди року, стоїть досить гостро. В умовах відсутності постачання електроенергії на допомогу приходять генератори або стаціонарні електростанції різних типів. Таке обладнання можна придбати в інтернет-магазині 220volt.com.ua.   

Критерії вибору генераторів

Вибираючи генератор, беруть до уваги його потужність та силу току, що виробляється. Якщо мова йде про стабільну роботу певної кількості електричних приладів з активним навантаженням (плити, нагрівачі),  то треба, щоб його потужність не тільки дорівнювала сумарній споживаній потужності всіх приладів, але (з міркувань надійності) перевищувала її приблизно на 20%. Якщо є прилади з переважно індуктивним типом навантаження (такі, як насоси чи холодильники), то требі мати на увазі, що під час пуску відбувається суттєве підвищення току і, відповідно, споживання електроенергії. У цьому випадку коефіцієнт запасу потужності електростанції повинен складати вже не 20%, а 2-3 рази.

Суттєвим показником є тип електростанції – синхронний або асинхронний. Генератори асинхронного типу забезпечують високу точність напруги – отже, їх можна використовувати тоді, коли підключені прилади є чутливими до коливань напруги. Синхронні генератори мають меншу точність, але для аварійного живлення офісів чи дач вони цілком придатні. 

Двигун у генераторі може бути дво- або чотиритактним. Чотиритактні є більш надійними та можуть витримувати тривалу безперервну роботу, але коштують вони дорожче.

Стаціонарні електростанції від компанії 220 VOLT

Інтернет-магазин 220 VOLT пропонує споживачам багато видів електротехнічної продукції: стабілізатори, зарядні пристрої, акумулятори та інші. Має сенс звернутися до послуг 220 VOLT і тоді, коли потрібна стаціонарна електростанція певного типу.

Магазин пропонує однофазні та трифазні генератори. Також, в залежності від умов майбутньої експлуатації електростанції, покупець може вибрати модель з бензиновим, дизельним або газовим двигуном. Зручний каталог на сайті інтернет-магазину 220 VOLT дозволяє вибрати потрібну модель електростанції, а ціни на все обладнання цілком доступні.