Поразка росіянина Мурата Гассієва в фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії від українця Олександра Усика обернулася трагедією для ряду жителів Північної Осетії. Упевнені в перемозі свого земляка вони ставили в букмекерських конторах на нього сотні тисяч рублів.

Читайте також: Усик став найкращим боксером липня за версією WBA

Про це повідомляє "Кавказ.Реаліі".

Ажіотаж навколо ставок на Гассієва виник ще за кілька днів до матчу. Тоді одна з букмекерських контор міста озвучила, що максимальна ставка на перемогу Гассієва – мільйон рублів ($15759), а найпопулярніша – сто тисяч. За неофіційними ж даними, максимальна ставка на тріумф осетинського боксера склала цілих п'ять мільйонів ($78796).

За офіційними даними букмекерів в цілому по країні 81% гравців підтримували Гассієва. У мережі відзначає, що максимальна ставка в Осетії на свого боксера склала 400 тисяч рублів ($6300), а ще кілька людей поставили трохи більше 200 000 ($3100). В цілому ж в конторі підкреслюють, що в Осетії на Гассієва ставили майже всі – 98,6%.

За різними даними, деякі люди навіть закладали будинки і автомобілі, щоб брати участь в тоталізаторі. Алана Г. розповіла виданню, що її сусід взяв для цих цілей кредит.

"Він дуже сильно хвалився, що поставив на Гассієва більше 300 000 рублiв ($4700), – каже дівчина. – Тепер я за нього турбуюся: зараз суїциди кругом, а у нього діти. Як він буде кредит виплачувати? Його не видно вже кілька днів".

Читайте також: Усик звернувся до української влади із проханням не піаритись на його перемозі

"По дрібниці" в Осетії ставили дуже і дуже багато. Надія Дз. каже, що поставила на боксера 50 євро.

"Мені не прикро, що я програла, бій був чесним, – розповіла журналістам жінка. – Звичайно, хотілося виграти. Але спорт – непередбачуваний".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter