Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася у Чернігові. Водій-підліток на мокрій дорозі не впорався з керуванням і влетів у дерево, внаслідок чого він та троє пасажирів загинули на місці події.

Читайте також: Вантажівка протаранила ще один автобус з людьми: є багато загиблих та важко травмованих (фото)

Про це повідомили у прес-службі поліції Чернігівської області.

Підліток взяв дідів легковик "Фольксваген Пасат", зібрав друзів-однолітків і поїхав кататися. Він планував отримати водійське посвідчення.

Під час спуску з пагорбу на мокрій дорозі хлопець не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням і виїхав за межі проїзної частини, де зіткнувся із деревом.

Як зазначили правоохоронці, удар був такої сили, що автомобіль розірвало на частини.

Дівчині, яка сиділа на пасажирському сидінні, вдалось вціліти. Її госпіталізували до травматологічного відділення міської лікарні.

Читайте також: Патрульні поліцейські влаштували потрійну ДТП (відео)

Інформацію про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило загибель кількох осіб) – карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook