Давно минули ті часи, коли збройовий магазин був невеликим напівтемний підвальчик, в якому по кутах тьмяно виблискувало вітчизняною зброєю, і мисливці набували дріб на вагу для звичних тоді "самокрутов". А вибір мисливської зброї іноземного виробництва зводився до рідкісних комісійним зразків і слову "дефіцит". Про інших товарах для полювання годі було й мріяти.

Сучасний магазин зброї СТВОЛ в Одесі та Києві є ретельно продуманою збройовою галереєю, де будь-хто з охочих може придбати різноманітні пристосування для полювання. На сайті ви знайдете моделі, калібрів і збройових систем відомих брендів, які оцінили кращі спортсмени й звичайні любителі. На вас чекають спеціально обладнані просторі зали збройових супермаркетів Києва та Одеси, в яких виставлена велика кількість одиниць вогнепальної та пневматичної зброї, а також допоміжних товарів за різною ціною.

Тільки бувши палкими шанувальниками привабливого світу зброї, азартними мисливцями та наполегливо тренуються стрілками-спортсменами можна досконально зрозуміти та відчути потреби таких же як самі.

Саме тому робоча команда спеціалізованої компанії STVOL органічно складається з досвідчених мисливців, з багаторічним стажем. Серед них є фанати стендової стрільби та спортингу. І, звичайно ж, у колективі є професійні стрілки й інструктори, захоплені прикладною та практичною стріляниною, регулярно беруть участь в національних матчах.

Кожні вихідні це обов'язково полювання, виїзд на стенд, багатогодинні тренування на стрільбищі та поїздки на різні змагання по всій країні.

Постійний близький контакт зі світом зброї й повне взаєморозуміння з такими ж стрілками та мисливцями, дає фірмі повноцінну можливість будувати максимально продуманий і якісний збройовий ринок України.

Саме така любов дозволила домогтися, що український ринок став відкритим для світових законодавців збройової думки.

Завданням магазину є не тільки постачання кращих зразків зброї та екіпіровки, а й надання професійної технічної підтримки клієнтам – починаючи від гарантійного та післягарантійного обслуговування до повної кастомізації вашого улюбленої зброї. Тому створила повноцінний збройовий сервісний центр, чиїм завданням є ремонт та модернізація будь-якого рівня складності. Колектив технічних фахівців отримав підготовку у провідних виробників високого рівня і готов допомогти вам у виборі.