Інспектору роти №1 батальйону Управління патрульної поліції у місті Луцьку повідомили про підозру у порушенні правил дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження.

Читайте також: Патрульні збили на смерть чоловіка на переході і втекли (фото)

Увечері 21 грудня 2016 року екіпаж патрульних на службовому автомобілі "Toyota Prius", за кермом якого перебував підозрюваний, увімкнувши проблискові маячки та спеціальний звуковий сигнал, поспішав на допомогу іншому екіпажу, повідомили у прес-службі прокуратури Волині.

Порушуючи Правила дорожнього руху, здійснюючи на регульованому перехресті поворот на заборонний сигнал світлофора й не надавши переваги у русі іншому автомобілю, який виїжджав на перехрестя на зелене світло, поліцейський допустив зіткнення свого авто із цим автомобілем.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди пасажир автомобіля "Toyota Prius", колега правоохоронця, отримав тілесні ушкодження.

Читайте також: Порубало гвинтами: тіла розчленованих чиновників витягнули з Дніпра

Відтак екс-патрульного, який звільнився з роботи у поліції, підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 286 КК України.

У кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter