Головний редактор "Волинської газети" розповів про свої святкові традиції під час Різдвяних свят.

Читайте також: Різдвяні традиції відомих волинян

"Зазвичай до Святвечора готуємося заздалегідь. Традиційно всією сім’єю під лунання мелодій колядок готуємо святкову вечерю. Зокрема, пісні вареники з картоплею та капустою, а також – спеціальний грибний суп, рецепт якого нам передали наша бабуся, який вона називала «потравкою»... В цьому році особлива радість, бо з США ненадовго прилетіла в відпустку донька Тетяна. Так що Святвечір напередодні народження Сина Божого буде особливо урочистим"

"А 7 січня традиційно йдемо в церкву на святкове Богослужіння, а потім накриваємо стіл традиційними різдвяними стравами, приготовленими власноруч, та зустрічаємо родину і всіх добрих людей колядувати."

Читайте також: На Волині губернатор два роки заважає роздержавленню ЗМІ

Володимир Данилюк очолює "Волинську газету" з 2005 року, також є і її співзасновником. За успіхи, досягнуті на ниві української журналістики, нагороджений почесним званням "Заслужений журналіст України", Почесною грамотою Верховної Ради України, Почесною грамотою Кабінету міністрів України, почесними грамотами облдержадміністрації, обласної ради, Національної спілки журналістів України. На громадських засадах у різний період – помічник-консультант народних депутатів України Олександра Свириди, Володимира Карпука, Катерини Ващук.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook