Чи існує пляшка зі 100 доларами і хто крутіше – Нікітюк чи тигриця? Про таємниці популярного тревел-шоу розповів Коля Серьга.

Читайте також: Відомий український співак повідомив про свою нетрадиційну орієнтацію

Довкола відомого тревел-шоу "Орел і Решка", про закриття якого нещодавно оголосила одна з учасниць проекту Настя Івлеєва, завжди було чимало чуток, пише Znaj.ua.

Почалося все, як відомо із сенсаційних зізнань Регіни Тодоренко, котра не так давно стала мамою і пов’язала своє життя із російським артистом Владом Топаловим. Красуня запевняла: мовляв, нічого справжнього у цій програмі немає, все "куплене і підставне".

Золота карта – вигадана, номери орендують тільки на годину, знімають і не ночують там, аби тільки створити гарну картинку для глядача.

Зовсім іншої думки про шоу на відміну від Тодоренко і Нікітюк, один з останніх ведучих проекту, колишній учасник численних талант-шоу Коля Серьга. Саме цьому юнаку належить авторство пісні, яка звучить у програмі Зеленського "Розсміши коміка".

Читайте також: "Дірку заший", – фанати присоромили Лесю Нікітюк в мережі

Коля відчуває свою роботу на іншому рівні, не сприймає все всерйоз так, як це робили дівчата. А для своїх фанатів навіть почав писати вірші на замовлення, котрі в соціальних мережах підписує дивним і двозначним хештегом: #Коляпостихуй – мається на увазі тільки римування, нічого зайвого, іронізує він.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter