Невдовзі вся країна знов буде стежити за ефектними постановками у виконанні вітчизняних зірок. А поки автори проекту "Танці з зірками 2019" запустили у мережі челендж, у якому знаменитості погоджуються або ж відмовляються від шоу.

Читайте також: В прозорій сукні без білизни: Тіна Кароль показала "гаряче" фото

Хто став учасниками розважального проекту, пише LifeStyle 24.

Довгоочікуваний сезон шоу "Танці з зірками 2019" розпочнеться вже 25 серпня. Та перед стартом популярного проекту його автори вирішили підіграти цікавість глядачів, запустивши у мережі традиційний #танціззіркамиchallenge. Знаменитості один за одним погоджуються вийти на паркет, передаючи естафету своїм колегам. 

Відомо, що оцінювати виступи зірок будуть прима-балерина Катерина Кухар, хореограф Влад Яма та знаменитий Франциско Гомес. Наразі до шоу долучились телеведучий і шоумен Володимир Остапчук, актриса "Дизель шоу" Вікторія Булітко,зірка "Свінгерів" Михайло Кукуюк, телеведуча Надія Матвєєва.

Учасники 3 сезону шоу "Танці з зірками 2019"

Володимир Остапчук

Володимир Остапчук –

Популярний телеведучий Володимир Остапчук став одним із перших учасників проекту "Танці з зірками 2019". За освітою він філолог, та після переїзду до Києва пройшов школу дикторів і став одним із найвідоміших телеведучих. Чималу славу йому принесла участь у Євробаченні-2017, де він із Олександром Скічком та Тимуром Мірошниченком стали одними з найяскравіших ведучих в історії конкурсу.

Окрім цього, Володимир Остапчук відомий завдяки програмам "Ікона стилю", "Інспектор Міста", "Король десертів", "Великі танці", "Мінус один". Ведучий активно озвучує фільми та виступає на радіо. А от про танцювальну вправність знаменитості поки не відомо. Однак у рекламному ролику Володимир Остапчук поводився досить впевнено, тому у мережі підозрюють, що саме він стане одним із фаворитів шоу. 

"Я завжди танцював, наче мене ніхто не бачить. Цієї осені мої танці побачить вся країна", – анонсував Володимир Остапчук. 

Вікторія Булітко

Вікторія Булітко

Ще однією учасницею "Танці з зірками 2019" стане акторка і гумористка з "Дизель Шоу" Вікторія Булітко. Ще у підлітковому віці зірка мріяла про шоу-бізнес, тому продовжила навчання у Запорізькому національному університеті та стала фаховою акторкою кіно і театру. Ролі для запальної Вікторії Булітко не забарились. Однак всеукраїнську славу їй допоміг здобути популярний гумористичний проект "Дизель Шоу" та "На трьох". 

Вже у серпні 2019-го Вікторія Булітко вийде на паркет розважального шоу "Танці з зірками". І хоч у промо-ролику акторка показує шок та здивування від запрошення, у мережі вона із захватом оголосила про приєднання до команди проекту. Відтак Вікторія Булітко побореться за головний кубок. 

Читайте також: Епатажна Оля Полякова показала гаряченьке фото в пікантному образі

Михайло Кукуюк

Михайло Кукуюк

Знаменитий Михайло Кукуюк, закінчивши Київський інститут театрального мистецтва імені Івана Карпенка-Карого, розпочав свою акторську кар'єру. До 2007 року він виступав на сцені столичних театрів, однак згодом почав підкорювати і телебачення. Зокрема, Михайло Кукуюк зіграв у фільмах "Фабрика щастя", "Тільки кохання", "Домашній арешт", "Свінгери", "Казка про гроші".

Ймовірно, під час навчання актор вивчав і хореографічну майстерність, відтак вже у серпні запалить на паркеті "Танці з зірками". 

Надія Матвєєва

Надія Матвєєва

Надія Матвєєва отримала шалену популярність після телепроектів "Все буде добре" та "Все буде смачно". У випусках шоу ведуча активно брала участь у фітнес-тренуваннях та заняттях танцями, тому всі її прихильники переконані, що зірка може стати однією з головних претенденток на перемогу. 

Сама ж Надія Матвєєва отримала виклик від попередніх учасників та передала естафету популярним акторам – Олексію Яровенко та Ксенії Мішиній, відомих за серіалами "Хороший хлопець", "У неділю рано зілля копала" та "Кріпосна".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook