Судовий спір стосується земельної ділянки обсягом півтора гектара землі у селі Струмівка Луцького району. На цій землі стоїть завод по виготовленню утеплюючих матеріалів товариства з обмеженою відповідальністю "Технологія Базальту". Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

 Завод купили, а землю продавець віддавати не хоче, так розповідають представники фірми приміщення якої знаходиться у селі Струмівка Луцького району. Мова йде про півтора гектара землі, а зараз ТОВ "Технологія Базальту" позивається до Петра Кравчука, який обіймав посаду заступника міністра транспорту та зв’язку України. Преставники товариства кажуть, що земля мала перейти до них разом із приміщенням.

Позивачі з ТОВ "Технологія Базальту"  вимагають проведення у даній справі технологічно-земельної експертизи. В першій інстанції суд підтримав таку пропозицію, проте, відповідачі оскаржили її. Апеляція залишила рішення Луцького міськрайонного суду без змін, поки що дату наступного засідання не призначено, а сторони від будь яких коментарів відмовляються. Представник колишнього високопосадовця Петра Кравчука взагалі запропонував суду заборонити журналістам проводити відео зйомку процесу, проте судді задовольнили таке прохання частково. Подробиці справи в якій йдеться про доволі ласий шматок землі біля Луцька стане відомо згодом.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook