Справа франківчанина Вуйціва передана на розгляд в Апеляційний суд Тернопільської області. Відповідне повідомлення з'явилось на сайті Апеляційного суду Івано-Франківської області, - повідомляє 0352.

Нагадаємо, що лікар-стоматолог з Івано-Франківська закатував 27-річного Антона Кучерака і 35-річного Ігоря Струтинського. Ще з живих вирізав нутрощі, а розчленовані тіла викинув на смітник. 

Жахливе вбивство трапилось у 2014 році. Судмедексперти встановили, що спочатку Ігореві викололи очі стоматологічними ножицями. Від болю той знепритомнів. Його розрізали, вирізали печінку й серце. В Антона Кучерака замість нутрощів була пляшка горілки. 

Стоматолога Ігоря Вуйціва арештували. Івано-Франківські та львівські психіатри визнали його психічно здоровим. 

Поліції Ігор Вуйців на той час розповів, що вбив друзів, бо приревнував до співмешканки Юлії Бойко. Серця і печінки вирізав, тому що так легше було виносити тіла. Говорить, що змив їх в унітаз, пише gazeta.ua

У червні 2016 року розгляд справи "різника" завершили в Івано-Франківському міському суді. 31-річний франківський дантист був визнаний винним у вбивстві та засуджений на довічне позбавлення волі. Проте, своєї вини він не визнає.

Також причетною до вбивства була і його подруга Юлія Бойко. Жінка приховала інформацію про злочин, скоєний Вуйцівим. Її засудили до трьох років позбавлення волі.