Тетяна Єремеєва - головний лікар-офтальмолог "Центру хірургії ока професора Загурського", активно займається благодійністю, є кураторкою кінного клубу "СloverLand Horse Club", яку отримала у спадок від чоловіка Ігоря Єремеєва.

Жінка каже, що кінний клуб це місце сімейного відпочинку та спілкування з природою, про яке часто говорив Ігор Миронович.

Тетяна Єремеєва  розповіла, що тримає 20 породистих коней у конюшні в Луцькому районі. Там є спеціальні коні для спорту, для навчання, а також поні для дітей.

"Конюшня, на жаль, стала єдиним активом, який не був цікавий колишнім партнерам та друзям покійного чоловіка, тому що коні – це не бензин. Але коні потребують щоденного професійного догляду, тренування та спеціального спортивного харчування. Звичайно, ми з дітьми взяли під опіку цих тварин. Також залучили експертів з верхової їзди, відвідували з дітьми Голландію, де вивчали досвід європейських країн, як ця робота побудована", – зазначила Тетяна Єремеєва.

У кінно-спортивному клубі “CloverLand” часто проводяться екскурсії для дітей. Цього року він був багатий на позитивні емоції, щирі дитячі усмішки і яскраві враження! 

За увесь період у кінному клубі побувало понад 600 дітей з різних міст, сіл та містечок не тільки Волині, а й України.

Сьогодні Тетяна Єремеєва продовжила добру справу Ігоря Мироновича для якого коні були чимось більшим, ніж просто захопленням.

ПЕТРО СОСНИЦЬКИЙ