ЗМІ з подачі волинського медіамагната Володимира Пащенка продовжують виконувати замовлення одіозного олігарха Степана Івахіва і обливати брудом Тетяну Єремеєву, вдову Ігоря Єремеєва.

Читайте також: Волинський медіамагнат продовжує виконувати замовлення олігарха Івахіва з дискредитації Тетяни Єремеєвої

Отож, на одному із "кишенькових" сайтів – "12 канал" – який не один раз піднімав тему із встановленням ліфта у "Центрі хірургії ока професора Загурського" власницею якого є вдова та оприлюднили відео під назвою "Операція "Ліфт", закликаючи тим самим лучан до чергового перегляду сумнівного матеріалу.

Нагадаємо, що після трагічної загибелі нардепа Ігоря Єремеєва, його друг і бізнес-партнер по "Континіуму" Степан Івахів робить усе можливе і неможливе, аби незаконним шляхом привласнити собі частку бізнесу покійного.

Читайте також: Брат чи негідник-друг: хто насправді намагається позбавити вдову і сиріт елітної квартири?

Проте, отримавши "нове" завдання вкотре спробувати очорнити ім'я Тетяни Єремеєвої, підконтрольні "космонавту" Івахіву медіаресурси не змогли знайти новий інфопривід, тож довелося вкотре поставити "заїжджену" пластинку про встановлення ліфта. Цього разу за легендою "розслідувачів" один з найбільших будинків у місті на межі завалу і усі його мешканці живуть просто на пороховій бочці.

Проте, головний лікар "Центру хірургії ока професора Загурського" Тетяна Єремеєва вкотре спростувала інформацію про те, що через реконструкцію її клініки на будинку нібито з'явилися тріщини. Вона повідомила, що після двох проведених з її ініціативи будівельно-технічних експертиз, які не встановили жодних порушень, зараз чекають на результати третьої експертизи, ініційованої скаржниками, яких усіляко інформаційно підтримують ЗМІ колишнього бізнес-партнера Степана Івахіва.


Нагадаємо, що журналісти "Під Прицілом" у лютому побували у будинку і поспілкувались з його мешканцями з приводу шкоди ліфта. Тоді мешканці зазначили, що про шкоду і тріщини у стінах будинку від встановлення ліфта вперше чують.

Тож чергова спроба дискредитувати дружину покійного друга є продовженням серії попередніх "телешедеврів" на кшалт "Чорної вдови", де намагалися невтомному засновнику «Континіуму» та батьку двох дітей створити образ хтивого бізнесмена, котрий через сильну зайнятість змушений був скористатися послугами дівчини Олени.

Додамо, олігарх Степан Івахів не припиняє спроб загарбати спадщину дітей товариша та докладає максимум зусиль, аби очорнити персону їх матері. Спроби дискредитації дружину свого екс-партнера повертаються ж проти його і так сумнівної репутації.

Віталій Іщук

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter