Відома благодійниця, керівник Центру хірургії ока проф. Загурського Тетяна Єремеєва відповіла на огульні звинувачення колишнього бізнес-партнера Степана Івахіва. Про це вона написала на своїй сторінці у мережі Facebook.

Читайте також:Степан Івахів вкотре намагається дискредитувати дружину друга

"Якщо свині у річці Стир вже не плавають, а собака Бім прилаштований, сфальшований фільм знятий, і новорічний корпоратив журналісти в "Олімпії" Володимира Пащенка відгуляли..., а на зарплату та премії від спонсора Івахіва треба заробляти…, то залишається єдине - це придумати "гаряченькі новини". Для підвищення читабельності чтива, треба вирізати мою фотографію і обов‘язково вказати прізвище… Ну, просто «масло на серце» для спонсора. Але ця історія з ремонтом навіть не варта моїх коментарів. Адже всі спеціалізовані комісії об’єкт обстежували, та всі незалежні експерти висновки зробили. Враховуючи хвилювання мешканців, щодо стану будівельних конструкцій, проектна документація була предметом експертизи (хоча це не є обов’язковим для замовника). Згідно експертного звіту, проект розроблений з дотриманням міцності, надійності та довговічності об’єкта будівництва. Висновок експертизи ми оприлюднили на нашій Фейсбук сторінці клініки та надіслали всім мешканцям під‘їзду. Зауважу, що ніякі додаткові площі та квартири нас не цікавлять у цьому під’їзді.
А судовий позов стосується виключно самочинного будівництва лоджій на даху нашої клініки, яке перевантажує перекриття у 4,5 рази за висновками експертизи, яку самі ж і ініціювали горе- скаржники.
Такі самочинні будови не можуть бути узаконені ні в який спосіб, а повинні бути демонтовані. 
Очищення міста від самовільних будов, прибудов, гаражів - робить наше місто дійсно європейським! 
Любимо наше місто разом! Будуємо правову державу!", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, нещодавно у маріонеткових ЗМІ олігарха вийшов матеріал, в якому дружину покійного Ігоря Мироновича звинувачують у ледь не створенні аварійної ситуації в одній з найбільших житлових багатоповерхівок Луцька.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook