Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого життя.

Читайте також: Тіна Кароль схвилювала мережу грайливим фото (фото)

Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких частенько з'являються її фото. Цього разу співачка показала кадр, на якому позує в чуттєвому і ніжному образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона позує в незвичному образі. Для фотосесії Тіна Кароль навіть оголила деякі частини тіла, але при цьому залишила місце для фантазій. На ній відверте атласне боді ніжно-блакитного кольору зі стразами, що оголює стрункі ніжки і зону декольте, а також підкреслює пишний бюст. На плечах артистки бежеве картате пальто. Її волосся розпущене в красивій укладці, а на обличчі природний макіяж. 

Читайте також: Тіна Кароль вразила шанувальників спекотним фото (фото)

Артистка не підписала свою фотографію, залишила лише кілька іменних хэштегов і зазначила сторінку фотографа. Шанувальники не залишилися байдужі і засипають компліментами нову фотографію Тіни Кароль, а також її спокусливий, чуттєвий образ. Фанати просто-таки в захваті від фотографій співачки та її чуттєвості та ніжності, без натяку на вульгарність.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook