31 серпня щороку святкують День блогу. Як відомо, ідея відзначати цей день з’явилася у 2005 році, коли активні користувачі LiveJournal побачили в слові "blog" цифри 3108.

Читайте також: Топ-7 зачісок, які ідеально підходять для спекотних днів

Тож саме в цей день ініціатори закликають знайомитися з людьми із різних країн і з різними інтересами. Для цього пропонується написати короткі рецензії про п'ять різних блогів і 31 серпня опублікувати ці записи у себе з посиланнями на авторські сторінки. Вважається, що краще всього в цей день писати про блоги, які розходяться зі сферою звичайних інтересів автора, його точкою зору і життєвою позицією, щоб і сам користувач, і відвідувачі його сторінки відкрили для себе щось нове.

Сьогодні більшість людей у світі не уявляють життя без інтернету, тим більше без соцмереж. Однією із найпопулярніших соціальних мереж є інстаграм. Це  місце, де можна не тільки спілкуватися, виставляти фото і обмінюватися лайками, а й створити власний бізнес і заробляти чималі гроші.

До приладу можна привести сторінки інтернет-магазинів в інстаграм. Як відомо, зараз великою популярністю користуються покупки в інтернеті. Адже ми таким чином економимо свій час, швидко обираємо те, що нам потрібно, а ще там можна знайти речі значно дешевше тих, що в магазині.

Сьогодні інстаграм пропонує багато цікавих блогів, з яких можна чимало дізнатися різної корисної інформації. Наприклад, сторінки про стиль, моду, правильне харчування, спорт, здоров’я, подорожі та інше. Пропонуємо вам кілька цікавих та стильних сторінок інста-блогерів, з яких ви зможете дізнатися чимало нової та цікавої інформації.

Читайте також: Літо 2018: які стрижки в моді цього року

Одним із таких яскравих блогів є блог тернопільчанки Аліни Френдій. Дівчина пише цікаві пости про моду, стильні луки, актуальні тренди цього року. Кожне фото Аліни – це приклад того, як можна стильно одягнутися.

https://www.instagram.com/alina_frendiy/?hl=ru

Наталі Литвин – дівчина, яка дуже часто подорожує. Пише про місця, які варто відвідати не тільки в Україні, але й закордоном. Тернопільчанка ділиться корисними лайфхаками, а також місцями в ресторанах, де можна смачно поїсти.

https://www.instagram.com/natalilytvyn/?hl=ru

Всім кому не вистачає мотивації, або якщо хтось хоче нарешті зайнятися спортом і перейти на правильне харчування, то цей блог саме для вас. Адже тут працюює ціла команда сертифікованих тренерів, які пишуть цікаві інформативні пости, діляться порадами і корисними вправами для гарного тіла.

https://www.instagram.com/nove.tilo/?hl=ru

Надзвичайно корисний блог, де можна дізнатися багато цікавого про здоров’я, виникнення хвороб та їх попередження. Також про користь продуктів, як їх правильно обирати і вживати, щоб вони приносили користь організму.

https://www.instagram.com/proctolikar/?hl=ru

Підготувала Марія Демидюк

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter