Сьогодні практично неможливо уявити наше життя без книг. Люди хочуть вчитися і книги відповідають цьому бажанню. Книги – це джерело знань і засіб самовдосконалення. Книга також змушує нас думати. Книги змушують нас замислюватися про справжні цінності в житті і основні засади нашого існування на землі.

Читайте також: ТОП-5: перший заступник голови Волинської облради склав список улюблених книг

Сьогодні зі своїми улюбленими книгами нас знайомить депутат Волинської обласної ради від фракції УКРОП Михайло Імберовський. Він склав для вас свій топ-5 книг.

1. Буквар.

2. "Ключ Давидів" Олег Ведмеденко.

Книга проповідей отця Олега Ведмеденка зацікавить не лише священнослужителів та вірних православної церкви, але й пересічного читача, і віруючих інших релігійних деномінацій. Починаючи з Світлої Неділі Пасхи, тиждень за тижнем проходить перед читачем низка недільних казань та повчань на дванадесяті й великі свята року; розкривається духовний зміст тих уривків з Євангелія, які читаються у храмах під час божественних літургій.

Окрім морально-етичного аспекту Слова Божого, автор розкриває й символіку Святого Письма, торкається болючих проблем сучасного православ'я, натхненно прозріває майбуття...

3. Біблія.

Читайте також: Топ-5: нардеп з Волині поділилася улюбленими книгами

4."Дон Корлеоне" Маріо П'юзо.

Дон Віто – голова клану Корлеоне. Багато років тому він емігрував із сонячної Сицилії до Штатів і побудував бізнес, який зробив його одним із шістьох найвпливовіших мафіозі країни. Його поважають вороги та бояться друзі. Він шантажист і тиран, його рішення – остаточні. Проте настануть часи, коли панування дона опиниться під загрозою. 

5. "Чорна рада" Пантелеймон Куліш.

Сюжет роман базовано на суперечностях між простими козаками й старшиною, між міщанами та шляхтичами, між городовими козаками та запорожцями. Роман починається з того як козак Шрам зі своїм сином Петром, вирушають у дорогу прямуючи з Правобережної України до Лівобережної до Якима Сомка. По дорозі їм трапляються пригоди, вони зустрічають різних за соціальним статусом і політичними поглядами людей. Врешті Шрам та Петро потрапляють на Чорну раду 1663 року, де підступність демагога Івана Брюховецького бере гору.

Книга "Ключ Давидів" Олега Ведмеденка перевернула мій світолгляд, мою віру, розуміння Бога і того, про що йдеться у Біблії, змісту життя! Рекомендую!" – зазначив депутат.

Вікторія Прийма

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter